Vincent Everts live vanuit zijn elektrische auto

Vincent Everts live vanuit zijn elektrische auto

Ik ken Vincent Everts al heel wat jaartjes. Sinds zijn bezoek aan het Bwired huis in 2007 ben ik eigenlijk ook gaan bloggen op Bwired. Nu 400 blogjes later wordt het weer eens tijd te vertellen waar Vincent nu mee bezig is. Ik heb nog regelmatig contact met Vincent over gadgets, domotica en Bwired.
Zo ook vandaag weer stuurde Vincent me een mail met wat idee├źn en contacten. Op de foto zie je Vincent in zijn auto mijn reactie op zijn mail lezen. Vincent heeft nu een elektrische auto die helemaal realtime op internet is te volgen. In de Auto zitten meerdere camera’s die de beelden real-time doorgeven naar de webserver. Ook kun je precies zien wat de status van de auto is en hoeveel kilometer hij nog kan rijden. Dit geeft dus een heel mooi objectief beeld van de voor en nadelen van elektrisch rijden. Mooi staaltje techniek en een geweldige showcase!

Written by Pieter Knuvers