Vincent Everts op bezoek bij Bwired

Vincent Everts op bezoek bij Bwired

Directeur van verschillende IT bedrijven en Internet evangelist Vincent Everts op bezoek bij Bwired. Gewapend met een digitale camera maakt hij overal foto’s van. Vincent is een fan van Bwired en is net zoals ik er ook heilig van overtuigd dat Domotica belangrijk is. Zo kan Smart Metering van onder andere Gas Licht en Water, het automatisch schakelen van licht en verwarming een belangrijke bijdrage leveren aan energiebesparing en daarmee het milieu. Het is altijd leuk babbelen met Vincent zeker gezien onze gezamenlijke interesses. Vincent maakt overal foto’s van, de foto op mijn Weblog werd automatisch gemaakt door mijn Home Automation systeem bij het openen van de voordeur :) Kijk ook eens rond op Vincent zijn Site er staan heel goede columns. Ook heeft Vincent een Video weblog.

Written by Pieter Knuvers